• Login
040 – 286 89 87

Dozen

Dozen en verpakkingsmaterialen

EHV Packaging levert een uitgebreid programma aan dozen in alle maten; Voorraaddozen of op maat gemaakt in golf en massiefkarton. Onbedrukt maar ook iedere gewenste bedrukking kunnen we voor u realiseren. Maak uw wensen kenbaar en we zullen u versteld laten staan met verrassende ontwerpen en hoge kwaliteits producten

Wij vertegenwoordigen diverse binnen- en buitenlandse fabrikanten en u kunt al vanaf kleine aantallen full colour dozen laten bedrukken (ca 100 stuks).
Doordat iedere fabrikant in een ander type bedrukte doos gespecialiseerd is (kleine oplages, grote dozen, stansdozen etc) zijn wij in staat de juiste fabrikant te zoeken voor het voor u specifieke product en deze voor een scherpe prijs aan te bieden.

Ook hebben wij zelf DTP érs die kunnen helpen bij het maken van het opmaken van het juiste artwork. We volgen een strakke procedure waarin u voor productie kunt zien dat uw product perfect in de doos past en de bedrukking optimaal geschikt is voor uw doelgroep.

 

 

 

Dozen en verpakkingsmaterialenBij Ehvpackaging staan uw wensen en behoeften centraal. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van bedrukte luxe verpakkingen. Al uw luxe presentatieverpakkingen, kleine of grote series, kunnen wij voor u maken.

Door te kiezen voor een luxe bedrukte verpakking krijgen uw producten meer uitstraling.