• Login
040 – 286 89 87

Horizontaalwikkelmachines

Horizontaalwikkelmachines geleverd door EHV Packaging uit EindhovenHorizontaalwikkelaars zijn er in twee verschillende varianten. De semi-automaat horizontale foliewikkelmachine en de vol-automatische horizontaalwikkelaar. Er zijn verschillende ring formaten te verkrijgen, dit heeft betrekking op de binnen diameter van de wikkelring. Deze is namelijk bepalend voor de maximale diameter pakketgrootte van het te verwerken product. De diameters variëren tussen de 40 cm en de twee meter. Verder zijn grotere formaten altijd custom build leverbaar.
Ook bestaat de mogelijkheid de paketten geheel te sluiten. Bij dit systeem wordt vooraf een folie (beschermfolie) in de lengterichting van het te wikkelen pakket aangebracht en dichtgesealt. Daarna kan handmatig of automatisch het product ingevoerd worden in de horizontaalwikkelaar.

 

Een horizontale wikkelmachine wordt meestal gebruikt om lange producten te verpakken waarbij de folie een beschermende laag biedt. EHVpackaging heeft voor elke diameter een horizontale foliewikkelaar in het assortiment.

Horizontaal foliewikkelaar facts

  • Onze horizontale wikkelmachine werkt met twee, tegenover elkaar geplaatste, rollen folie om sneller in te pakken en slingeren van het product tegen te gaan.
  • Wikkelen van verschillende lengtes en afmetingen kan zonder instellingen te doen aan de machine